MónTerrassa
Explotacions agrícoles i restaurants obren portes per la Festa del Pagès
  • CA

Explotacions agrícoles i restaurants de proximitat obriran les portes de casa seva aquest cap de setmana en motiu de l’esdeveniment “Benvinguts a Pagès – La Festa“. Els dies 1 i 2 d’octubre totes aquelles persones que hi desitgin podran veure el treball de camp, pastura, granja o l’obrador i, en definitiva “apropar-se als orígens d’allò que mengem i saber que hi ha darrera dels aliments que configuren els nostres plats”, exposa el Consell Comarcal en un comunicat.

El Vallès Occidental impulsa aquesta iniciativa un any més, amb la participació de productors i restauradors i visites i activitats complementàries en diferents municipis de la comarca. Aquesta és la 7a edició de la Festa de la Pagesia.

La Taverna del Ciri obre les seves portes a Terrassa

A Terrassa es podrà visitar La Taverna del Ciri, on es podran degustar plats elaborats amb productes de la terra. De restaurants, també obriran el Restaurant Capicua (Cerdanyola del Vallès) i al Restaurant Masia Can Campanyà (Castellbisbal).

A la resta de la comarca també es podrà visitar el Celler de Can Morral del Molí (Castellbisbal), la BioMasia Ca n’Oliveró (Castellbisbal), la Finca els Corrals Nous (Sabadell) i la Granja La Roca (Sant Llorenç Savall). Addicionalment, el Molí d’en Rata (Cerdanyola del Vallès) i la Masia Can Deu (Sabadell) ofereixen visites i tallers als seus espais per complementar aquestes jornades.

Per a més informació i reserves a les explotacions, productors, restaurants i activitats podeu consultar el web de Benvinguts a Pagès on trobareu les activitats que es fan a tot Catalunya. També podeu consultar la guia de viatge del Benvinguts a Pagès.

Més sobre Benvingurs a Pagès

Benvinguts a Pagès (BaP) és un projecte que va néixer al 2016 per tal de donar a conèixer tots els productors de Catalunya que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador. “És la forma de mostrar d’on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere dels aliments que arriben a les nostres taules. Una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa