MónTerrassa
Exhibició dels Bombers de Terrassa per cloure un any ple d’èxits
  • CA
Demostració dels Bombers de Terrassa d’un rescat en un accident de trànsit | Bombers

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, les instal·lacions de l’Escola de Bombers i de Protecció Civil de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) van acollir l’acte on es va fer la cloenda del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit de l’any passat i on s’ha presentat l’edició d’aquest 2017. L’acte, que va començar a les 11.00 hores del matí, va comptar amb la presència del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau; i de la directora de ISPC, Annabel Marcos, entre altres representants del Cos de Bombers.

Amb la trobada es va voler fer un reconeixement públic de suport i de l’esforç dels bombers que voluntàriament s’han implicat en aquesta activitat formativa, i especialment, l’esforç dels equips que han representat el Cos de Bombers de la Generalitat en concursos que s’han celebrat fora de Catalunya.

Abans de recepcionar tots els assistents de l’acte a la sala polivalent de l’Escola de Bombers, l’equip d’excarceració del parc de Bombers de Terrassa va fer una demostració d’una maniobra de rescat. Precisament l’equip de Terrassa va quedar tercer del 2016 World Rescue Challenge que es va celebrar el mes d’octubre passat a la ciutat de Curitiba, a Brasil. A més, els Bombers de Terrassa també han estat els guanyadors, el mes de maig passat, del XII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, i del XII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico organitzat per APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico) que va tenir lloc el mes de juny a Alcorcón.

El XIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, tindrà lloc el proper mes d’abril a Barcelona, i es desenvoluparà de manera paral·lela amb el concurs intern de Bombers de l’Ajuntament de Barcelona.

Els Bombers de Terrassa van guanyar el concurs l’any passat | Bombers

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa