MónTerrassa
A Estats Units es mofen de la mascota dels busos de Sabadell
  • CA

Transports Urbans de Sabadell (TUS) ha jugat fort amb la mascota Bussi. Diferent, polèmica, rara, sabadellenca, molt sabadellenca… Hi ha hagut opinions per a tots els gustos. A uns els hi ha agradat, altres no acaben d’entendre què es pretenia i qui ha estat el que ha decidit que era la millor idea.

Escriu el tuitare Rafel Arimon: “Sabadell ja ha arribat fins als USA. Està clar que Sabadell és més que Terrassa, fins i tot fent el ridícul”. També va ser objecte de riotes dels terrassencs des de les xarxes social.

La Bussi vol fomentar l’ús del transport públic (Ajuntament de Sabadell)

A la televisió

“Aquesta és la història d’un poble d’Espanya on tenen una nova mascota pels autobusos del transport públic. Es diu Busi. Si tu veus un tio vestit d’aquesta manera en un autobús d’Espanya, vol dir que pots passar una estona divertida. Si tu veus un tio així en un autobús públic de Los Angeles, corre. Corre, ja!, diu James Corden, un presentador estrella de la televisió noramericana.

El que potser no imaginaven els responsables municipals de Sabadell és que la mascota traspassaria fronteres i arribaria a comentar-se des de llocs tant distants com Los Angeles o Escòcia.

El personatge no ha deixat indiferent i ha tingut ressò nivell nacional internacional, i s’ha convertit en objecte de desenes de mems.

De figura antropomòrfica, s’assembla a una ceba -Sabadell-, de cos blanc i extremitats verdes. Té una forma estranya i una expressió facial inquietant.

Aquest és el disseny guanyador d’una de les alumnes de l’Escola Illa, Ariadna Lara. El nom respon a una fusió dels termes ‘bus’ i ‘sí’ i l’objectiu és convidar als joves, especialment, a utilitzar el transport públic en lloc del privat. 

Jame Corden

James Corden, presentador del programa The late late show, a la CBS. És un programa on es barregen entrevistes amb gent famosa, sobretot del món de l’espectacle, amb jocs, monòlegs humorístics i concerts en directe. Corden, de nacionalitat britànica, és molt conegut no només per la seva faceta de presentador sinó també perquè ha fet alguns petits papers en pel·lícules de Hollywood i per ser un apassionat dels musicals, fent alguns mediàtics duets amb artistes com Kristen Bell o Alicia Keys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Santi a octubre 09, 2022 | 11:46
    Santi octubre 09, 2022 | 11:46
    Res hi ha més sa que la mofa. De fet nosaltres portem anys mofant-nos dels presidents dels EUA, i molt especialment de l'anterior, aquell psicòpata que encara cueja i dóna pel sac.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa