MónTerrassa
Escoles i centres de Terrassa participen en el calendari solidari d’AVAN
  • CA
Estudiants del centre Edgar de Terrassa i usuaris d’AVAN | AVAN

!--akiadsense-->

Un any més per aquestes dates, AVAN presenta el seu calendari solidari, un calendari que reflecteix la campanya de sensibilització que l’entitat ha dut a terme durant tot l’any amb 12 centres educatius del Vallès. Durant els darrers mesos, un grup de persones usuàries dels serveis d’AVAN, que conformen el grup del Casal Obert, han realitzat xerrades a instituts de Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Sant Quirze. Aquests testimonis han explicat els seus relats de vida en relació a la malaltia amb la qual conviuen. Una experiència que tots els centres participants han valorat molt positivament per la veracitat, la claredat i pel missatge encoratjador que han deixat palès els testimonis en els alumnes.

Les 12 fotos que conformen el calendari representen el moment de connexió entre joves i persones usuàries d’AVAN i el missatge de futur que han volgut deixar per la posteritat. Per l’AVAN, les campanyes de sensibilització com aquesta, adreçada als més joves, són molt importants com a mitjà per a construir una societat més justa, solidària i informada. El calendari del 2018 ja es pot adquirir a les seus d’AVAN fent un donatiu de 5€. Cal destacar també, la col·laboració en aquest projecte del Grup Ramar, de l’empresa Iron Global i del BBVA-CX. Cal remarcar que el BBVA-CX, amb el calendari del 2017, va atorgar un ajut per valor de 6500€ a l’AVAN.

Escoles i centres participants

Sabadell: Ramar 2, Inatitut Vallès, Jaume Viladoms, Col.legi Mared e Deu de la Salut, Institut Pau Vila i Escola Nostra Llar

Terrassa: Escola Cultura Pràctica i escola Edgar

Sant Cugat: Institut Arnau Cadell

Rubí: Institut La Serreta

Sant Quirze del Vallès: Institut Salas i Xandri

Barcelona: Universitat Blanquerna

Portada del calendari solidari d’AVAN | AVAN

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa