MónTerrassa
Es manté activa la recerca d’en Faustino, desaparegut des de divendres a Terrassa
  • CA

Aquest dissabte, una vintena de voluntaris s’ha dispersat per la zona de l’Hospital de Terrassa i Mercavallès per tal de continuar amb la recerca d’en Faustino, un home entre 65 i 70 anys que va desaparèixer aquest divendres a primera hora de la tarda. Els voluntaris han anat resseguint tots els possibles camins que hauria pogut agafar, a la recerca d’algun indici. També s’han utiltzat tres drons, i es compta amb la col·laboració de Mossos i Policia Municipal. Es té coneixement d’haver-lo divisat per últim cop al camí que condueix cap al CAAD.

Amics i familiars en el dispositiu de recerca de Faustino | Javi Ruiz

Aquest diumenge s’ha organitzat una nova convocatòria de voluntaris a les 15h des de l’entrada del Camí de Can Coniller (a l’entrada del centre d’animals). “Necessitem moltes persones perquè la zona és molt gran, hi ha molts camps i carreteres, i no donem a l’abast”, explica la seva néta.

Dispositiu de Recerca de Faustino | Javi Ruiz

L’egarenc es trobava ingressat a l’Hospital de Terrassa, quan es va escapar. La família fa una crida a trobar-lo ja que l’home està desorientat i necessita medicació. Anava vestit amb un pijama blau d’estiu, unes sabatilles d’estar per casa i el braçalet de pacient hospitalitzat.

Faustino, desaparegut divendres des de l’Hospital de Terrassa | Cedida
Dispositiu de recerca de Faustino | Javi Ruiz

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa