MónTerrassa
Es demana ajuda per identificar les fonts de Terrassa i comarca
  • CA
La Font Neda, un punt d’aigua al costat de la Castellassa del Dalmau i que dóna a la canal de Santa Agnès, recuperada l’any 2014 | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

L’Agència Catalana de l’Aigua, a través de la seva Unitat Singular de Participació i Cooperació, està realitzant una actualització i ampliació de l’inventari de fonts arreu de Catalunya. Tot i que l’inventari compta ja amb més de 4.000 entrades, encara hi ha nombroses fonts a molts indrets del territori pendents d’identificar, algunes situades al Parc Natural de Sant Llorenç.

Per aquest motiu, des de l’Agència Catalana de l’Aigua vol convidar el conjunt de la ciutadania i especialment la gent del territori que és qui en té un coneixement més acurat, a participar en la identificació de les fonts de Catalunya.

Per tal de tenir una informació rigorosa d’aquest inventari, es demana que les persones que hi vulguin col·laborar, aportin el topònim (nom amb la qual es coneix la font), les seves coordenades, el municipi al que pertany, altres informacions (si es disposen), com usos de l’aigua, si existeix flora i fauna al voltant, o de si es disposen analítiques; i finalment, una fotografia de la font aportada. Les dades s’haurien d’enviar a l’adreça [email protected] amb el títol “Fonts Catalunya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa