MónTerrassa
Enxampats en una festa il·legal a Terrassa
  • CA
Alcohol

!--akiadsense-->

La Policia Municipal ha interposat al llarg d’aquest cap de setmana un total de 32 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19.

Dissabte es van interposar 19 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. Cinc van ser per a un grup de persones que es trobava a la zona d’un establiment situat al camí de la Font del Moreu, a les 0.35 h, incomplint el confinament nocturn. També es van interposar tres denúncies a un grup de persones que es trobaven, a les 23.15h a la plaça de la Mediterrània, pertorbant el descans dels veïns i que, quan van veure la presència policial, van sortir corrent. Els agents van interceptar a tres dels fugits, als que va denunciar per incomplir el toc de queda. Finalment, es va interposar també denúncia a una persona que circulava pel carrer, sense motiu justificat, en horari de confinament nocturn; una altra a una persona que consumia begudes alcohòliques a la via pública; i nou denúncies més al responsable i els clients d’un establiment situat al carrer de Tremp, amb el carrer d’Igualada, on, a les 18.06 h, s’estava celebrant una festa.

Divendres es van interposar 10 denúncies, tres a persones que no duien la mascareta posada a la via pública i tres més a persones que es trobaven al carrer del Cavall Bernat, a les 22.34 h, pertorbant el descans dels veïns, per incompliment el toc de queda. La Policia Municipal també va interposar quatre denúncies per incompliment del toc de queda quan va observar, a les 0.05 h, com una persona s’apropava a un vehicle aturat al carrer d’Olot, amb el carrer de la Garona, i lliurava d’alguna cosa als seus tres ocupants. Els agents van identificar als quatre implicats, localitzant a un d’ells tres bosses d’1,4 g de marihuana cadascuna, interposant-li denúncia per tinença d’estupefaents; i a un altre, un ganivet i un paquet amb cocaïna, fet pel qual va quedar detingut per un delicte contra la salut pública. A les quatre persones es va interposar denúncia per incomplir el confinament nocturn.

Pel que fa a diumenge, es van interposar tres denúncies per incompliment del confinament nocturn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa