MónTerrassa
Entren en funcionament les noves àrees de vianants de Terrassa
  • CA

Aquest dijous dia 1 de juliol s’ha posat en marxa les noves àrees de vianants, una mesura que suposa un canvi important en la mobilitat de ciutat. Aquestes noves àrees que són: Vapor Gran, Passeig, Vapor Ventalló i l’ampliació de l’àrea actual de l’illa de vianants, que es passarà a anomenar: plaça Vella. També seran per a vianants el carrer San Marià entre Topete i Baldrich i Sant Cristòfol, el tram entre Garcia Humet i Sant Antoni. El carrer de la Creu Gran també tindrà restricció d’accés des de la plaça de la Creu Gran, començant així a construir un nou àmbit per a vianants, anomenat Seu d’Egara.

L’Ajuntament manté fins al divendres 9 de juliol una carpa informativa a la plaça del Doctor Robert de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h. L’objectiu és tenir un punt d’informació a peu de carrer per aclarir dubtes sobre les noves àrees de vianants i el seu funcionament, així com ajudar a fer els tràmits necessaris per aconseguir les targetes d’accés i d’altres accions.

Com ja s’ha explicat en les diferents sessions informatives celebrades fins ara, les persones residents i usuàries de places d’aparcament podran circular per les àrees de vianants sol·licitant el nou distintiu. Ara bé, fins al 31 de desembre de 2021, les persones que actualment disposen del distintiu rosa podran seguir circulant per l’àrea de la plaça Vella tant amb el nou distintiu com amb aquest, i les persones amb dret a distintiu de la resta d’àrees podran fer-ho sense fins a finals d’any.

Treballadors pintant la nova àrea de vianants al Centre | Cristóbal Castro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa