MónTerrassa
La dràstica decisió d’Enrique Ponce que ha fet enfadar els seus seguidors
  • CA

Enrique Ponce ha sorprès els seus seguidors amb un anunci molt inesperat. El torero es retira “per un temps indefinit” als 49 anys, una decisió que ha agradat molt als detractors del món del toreig: “A aquells que m’heu acompanyat durant més de tres dècades. El primer que vull dir-vos és gràcies per la vostra estima i suport incondicional, sobretot en aquest últim any de pandèmia en el que vaig decidir defensar la tauromàquia, tirar endavant i tornar-li al món del toro tot el que m’ha donat. En aquest moment de la meva temporada taurina del 2021 he decidit fer una aturada en el camí i retirar-me per un temps indefinit“.

Aquests últims mesos ha estat notícia per temes que no estaven gens relacionats amb la seva professió, sinó pel terreny sentimental. De fet, aquest ha estat el primer comentari que han fet molts en anunciar la retirada: “Marxes per passar més temps amb la teva xicota?”. El torero i Ana Soria, estudiant de Dret de 22 anys, surten des de fa poc més d’un any. El torero va sorprendre molt en anunciar que se separava de la seva dona després de 25 anys junts i que havia començat una relació amb una noia de 27 anys menys que ell. Poc després van començar a viure junts i segueixen molt units. Fa pocs dies, però, ambdós van eliminar els seus respectius perfils d’Instagram perquè no suportaven rebre més missatges crítics amb la seva relació.

Fonts properes a la parella revelen, de fet, que han optat per començar a gaudir de la seva relació d’una manera més privada. Té a veure això, d’alguna manera, amb la retirada inesperada del torero? La veritat que la decisió sobta tenint en compte que ja havia signat diversos compromisos professionals per a les pròximes setmanes. Què haurà passat perquè decideixi prendre’s un temps de descans?

Els seus seguidors es mostren molt encuriosits i n’hi ha qui culpa directament a la seva parella. Caldrà esperar per veure quant dura aquesta retirada i si aprofita aquest temps per avançar encara més en la relació amb Ana Soria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa