MónTerrassa
Enfarinada a pobles de la comarca
  • CA
Enfarinada aquest dijous dia 7 de gener a Vacarisses
Enfarinada aquest dijous dia 7 de gener a Vacarisses | Olga Serra

!--akiadsense-->

Molts pobles de la comarca de Terrassa s’han llevat avui amb una catifa blanca. De matinada ha nevat a Rellinars, Vacarisses, Matadepera -al cim de l’Aliga de les Pedritxesm, entre d’altres llocs-bi les muntanyes. I també al cim de La Mola. A Terrassa ha caigut aiguaneu, però no ha agafat. Sembla un petit avís del que pot passar demà i el cap de setmana a Catalunya i a la comarca.

Predicció general per avui

Fins a mig matí s’espera precipitació feble, aïllada i minsa al sud del litoral i prelitoral central. Durant el matí s’espera precipitació a punts de litoral i prelitoral sud, mentre que a partir de migdia s’estendrà a la resta de la meitat sud i no se’n descarta a altres punts de la depressió Central. S’acumularan quantitats de precipitació entre inapreciables i minses, però puntualment poc abundants al litoral i prelitoral sud. A l’interior la precipitació serà en forma de neu a qualsevol cota; al litoral se situarà al voltant dels 200 metres tot i que, puntualment, podrà situar-se per sota. A l’extrem sud del país es podran acumular gruixos superiors als 5 cm per sobre dels 600 metres i més de 10 cm per sobre dels 900 metres.

La temperatura màxima baixarà lleugerament i se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i al prelitoral sud, entre 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa