MónTerrassa
Endesa renova la subestació de Rubí
  • CA
Subestació de Rubí
Subestació de Rubí | Endesa

!--akiadsense-->

Endesa ha invertit 100.000 euros per reformar tecnològicament la subestació de Rubí, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a 28.056 clients repartits entre vuit municipis del Vallès Occidental i del Baix Llobregat.

En concret, l’actuació ha consistit a substituir els equips encarregats de protegir un dels transformadors de la instal·lació per uns de nova tecnologia, avançada i d’última generació. Aquests dispositius són els responsables de desconnectar el transformador, com a mesura preventiva, en cas de produir-se qualsevol pertorbació aliena a la xarxa, com, per exemple, condicions meteorològiques adverses, vandalisme o impactes d’elements estranys. Alhora, s’augmenta la seguretat i la informació del subministrament elèctric i la seva solidesa, ja que es pot reconnectar a distància o automàticament quan la pertorbació desapareix.

Així, amb aquest tipus de treballs, que han acabat recentment, el subministrament que ofereix la instal·lació elèctrica es dota d’unes major característiques tècniques i de seguretat, fet que comporta una millora substancial en la fiabilitat del servei, un aspecte bàsic de les anomenades xarxes intel·ligents (smart grids).

Aquesta actuació beneficiarà un total de 8 municipis del Vallès Occidental i Baix Llobregat; Abrera, Castellbisbal, Molins de Rei, El Papiol, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa