MónTerrassa
Emprenedors del Vallès se citen per compartir experiències i fer contactes
  • CA

Comença una nova edició dels “Dimecres d’emprenedoria social i innovació”. Constarà de tres sessions on s’abordaran diferents temàtiques: medi ambient i sostenibilitat, serveis a les persones i serveis basats en les noves tecnologies. Es tracta d’accions proposades des de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès i el Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Barcelona. La primera sessió tindrà lloc el proper dimecres dia 14 de març.

Les sessions van dirigides a emprenedors/es, persones amb inquietuds socials i ganes d’emprendre, empreses, entitats socials, fundacions i cooperatives del territori. Estan pensades com a càpsules formatives amb dinàmiques de col·laboració, en els quals compartir experiències, inquietuds i aportacions de nous emprenedors/es i de promotors/es de projectes consolidats.

Tres sessions programades

La primera sessió, “Emprenedoria social, medi ambient i sostenibilitat”, tractarà l’emprenedoria des d’una perspectiva de sostenibilitat i enfocada a l’entorn social, on es farà un recull d’experiències sobre el tema. Comptarà amb el projecte “Social forest” com a convidat. Aquesta sessió tindrà lloc el proper dimecres 14 de març, de 10h a 14h, a l’Edifici del Vapor Gran de Terrassa.

La segona sessió s’anomena “Emprenedoria social en serveis a persones”, i es parlarà sobre l’emprenedoria aplicada als serveis a les persones, amb el projecte convidat “PerspectivaMente”. Es celebrarà el 21 de març, de 10h a 14h, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

La tercera i última sessió s’anomena “Emprenedoria social en serveis basats en plataformes de les noves tecnologies”, i s’aprofundirà en la tecnologia social i els seus entorns incidint en experiències i aprenentatges. Comptarà amb la participació del projecte “Beedi”. La sessió tindrà lloc el 4 d’abril, de 10h a 14h, al Centre d’Emprenedoria Ca n’Ametller de Sant Cugat del Vallès.

Per assistir als “Dimecres d’emprenedoria”, cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç especificant quines sessions us interessen. Trobareu més informació sobre el projecte i les sessions que emmarca el programa al web de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa