MónTerrassa
Emotiu regal de les internes de Brians 1 al personal de l’Hospital de Terrassa
  • CA
Personal de l'Hospital i de Brians 1 amb les flors de paper
Personal de l’Hospital i de Brians 1 amb les flors de paper | CST

!--akiadsense-->

Una representació del Centre Penitenciari de dones Brians1 encapçalada per Elisabet Bernad, subdirectora del centre, i Marie Morales, dinamitzadora socioeducativa, han donat aquest dimarts a l’Hospital de Terrassa, les flors de paper que les recluses d’aquest centre han estat confeccionant. El gest és una mostra d’agraïment a la feina feta tan pels professionals assistencials, com pel personal de neteja del CST durant aquesta crisis sanitària.

Recordem que la unitat d’hospitalització penitenciària del CST és l’hospital de referència de l’actual xarxa sanitària penitenciària de Catalunya des de l’any 1992. La unitat disposa de 33 llits i presta l’atenció especialitzada als centres penitenciaris de l’àrea de Barcelona (Quatre camins, Brians 1 i Brians 2, Joves, Dones i Model). Durant la pandèmia, el centre està atenent tots els presos que presenten simptomatologia per coronavirus.

L’acte de lliurament, que ha coincidit amb la celebració del Dia Internacional de la Infermera, ha comptat amb la presència de la regidora de Salut de l’Ajuntament de Terrassa, Mónica Polo. Per part del CST hi ha estat presents, l’Alfredo Garcia, director- gerent, la Cristina Roure, adjunta direcció assistencial i el Joan Gonzàlez, director de l’Àrea de Salut Penitenciaria CST. Des del CST ha volgut agrair “enormement el detall i el gest que han tingut les internes de Brians 1 envers els nostres professionals”.

Missatge de les internes per al personal del CST
Missatge de les internes per al personal del CST | CST

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa