MónTerrassa
Els Reis d’Orient arribaran demà a Terrassa en helicòpter

El Centre Cultural El Social, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, organitza un any més la Cavalcada dels Reis a la nostra ciutat, que comptarà amb un ampli seguici de carrosses, patges i bandes musicals, i que enguany, amb motiu de la celebració del seu centenari, presentarà nombroses novetats.

Aquest any els Reis arribaran a la nostra ciutat en helicòpter, a les 16.45, a l’Àrea Olímpica Municipal, on seran rebuts per l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart. La festa de benvinguda als Reis d’Orient, que se celebrarà a la plaça de Can Roca (Districte 5) suposarà l’inici dels actes commemoratius del 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, un esdeveniment on Terrassa va tenir un especial protagonisme, ja que la ciutat va ser subseu d’hoquei herba.

La festa tindrà lloc durant tot el dia, i està organitzada per les entitats esportives de la ciutat i per les entitats i associacions del districte amb el següent programa:

• 10 h: Activitats esportives.

• 12 h: Concert amb el grup Macedònia.

• 16 h: Arribada del patge Xiu-Xiu que recollirà les cartes dels infants, actuació de Miqui Giménez i tallers infantils a càrrec de les entitats i associacions del districte. També hi haurà tallers esportius, amb motiu dels 25 anys de la celebració dels Jocs de Barcelona, un “Arbre dels desitjos”, per penjar els desitjos per al 2017, i una xocolatada.

• 16.45 h: Arribada en helicòpter de Ses Majestats, que seran acompanyats pels Tabalers de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger fins a l’escenari de laplaça de Can Roca.

• 18 h: Gran Cavalcada de Reis.

Nou comentari

Comparteix