MónTerrassa
El Vampir de Terrassa, el nou Escape Room
  • CA

El Vampir de Terrassa, és la nova proposta de Tempus Fugit Room Escape. Es tracta d’una enigmàtica aventura basada en fets real. Tempus Fugit és un dels escapes rooms més veterans de la ciutat. 

En què conssisteix aquesta nova missió

La nova missió que es proposa consisteix en resoldre els enigmes entorn un misteriós personatge conegut com “el vampir de Terrassa”. “La premsa de l’època recull un obscur episodi ocorregut al barri de Sant Pere protagonitzat per un sinistre personatge. Les autoritats el van prendre per un dement, però estranys fenòmens paranormals que s’han manifestat recentment a la casa on va viure podrien estar indicant tot el contrari.”

Els jugadors es convertiran en un grup d’investigadors de fenòmens paranormals.

Obert de la mà d’Oriol Gómez, artista polifacètic local, que ha procurat oferir una experiència atractiva que suposi un desafiament per als participants. La història, basada en fets reals, gira entorn l’anomenat vampir de Terrassa.

Tempus Fugit vol seguir ampliant l’oferta entorn els Escape Rooms

A banda de l’esmentada sala, Tempus Fugit vol seguir ampliant l’oferta entorn els Escape Rooms. “Properament esperem oferir Terrassa Espírita Escape Box, un escape room exterior que recull la història del espiritisme a la ciutat.” 

Històries locals

Es troben al carrer de Catalunya 77, “al mateix carrer on vivia aquest misteriós personatge! Apostem per històries locals desconegudes que despertin interès de la mateixa manera que ho faria un film de Hollywood, amb el valor afegit que els fets passen al nostre costat. “

Les dades a tenir presents

Participants: Fins a un total de 7 jugadors 

Dificultat: entre Mitja i alta (amb un sistema que permet pistes adabtables)

Duració: 60 minuts

Apte per a tots els públics. 

Preus: 20 euros per jugador. 

Horaris: 10:00, 11:30, 13:00, 15:00, 16:30, 18:00, 19:30, 21:00, 22:30.

Telèfon de contacte: 626 17 82 57 

Email: [email protected]

Web: Tempusfugitroom.net 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa