MónTerrassa
El Vallès guanya presència al nou TN comarques de TV3
  • CA

Televisió de Catalunya estrenarà al setembre un nou format per al ‘TN comarques’, que passarà a tenir una edició única d’abast nacional i que començarà al voltant de les 13.45 h. Núria Solé, actualment al capdavant de la segona part d”Els matins’ de TV3, serà la directora i presentadora d’aquest nou informatiu. El format actual, de catorze minuts en emissió nacional i set minuts en desconnexió des dels diferents platós de les delegacions, evolucionarà cap a un telenotícies d’uns 40 minuts íntegrament d’abast nacional. La nova edició del ‘Telenotícies comarques’ es posarà en marxa al setembre.

Les Terres de l’Ebre, la Catalunya Central, el Pirineu, l’Empordà, l’Aran o la zona del Vallès i el Maresme guanyaran presència i s’afegeixen a la informació que ja protagonitzaven les comarques de Girona, el Camp de Tarragona, les Terres de Lleida o l’àrea metropolitana de Barcelona. L’edició del ‘TN comarques’ en aranès per a la Vall d’Aran mantindrà la programació setmanal els divendres al migdia.

Núria Solé ha manifestat a ‘Els matins’ la seva satisfacció per enfrontar aquest nou repte. La presentadora i directora del nou informatiu ha explicat que el nou ‘TN comarques’ busca oferir “més actualitat d’arreu del país, amb més connexions en directe per explicar el que passa des del lloc on passa, i a disposició del conjunt de l’audiència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa