MónTerrassa
El projecte europeu per fer joves #Greeninfluencers, comença a caminar a Terrassa
  • CA

Del 21 al 24 d’abril, la Víbria Intercultural, ha acollit a Terrassa la reunió que dona el tret de sortida al projecte #Greenfluencers. Aquest és un projecte de partenariat estratègic de llarga durada dins del marc d’Erasmus+, sobre l’empoderament dels i les joves en temes mediambientals que pretén capacitar-los i donar-los les eines per convertir-los en green influencers i difondre un missatge de conscienciació ambiental, donat el punt crític en què es troba el planeta. A la reunió han assistit representants de les entitats sòcies participants al projecte de Portugal, Itàlia, Grècia i Eslovènia.

Durant el proper any i mig, professionals de joventut de cada entitat tindran l’oportunitat de participar en formacions al respectius països sobre els temes d’emprenedoria sostenible, economia social i solidària, economia circular i Zero Waste. Els coneixements apresos els transmetran a un grup local de joves de cada país que serà guiat per cada entitat per fer accions de difusió amb repercussió a les xarxes per fer arribar a la informació al màxim públic possible.

En aquesta primera reunió s’han visitat i explicat als socis europeus iniciatives locals de Zero Waste com el restaurant ecològic La Revolta o la botiga ecològica Un Món a Granel que han pogut compartir de quina manera han fet realitat el seu projecte amb la màxima coherència possible dins d’aquest moviment transformador. A més, un dels organitzadors de la 1a Fira Zero Waste de Terrassa, impulsada per l’Associació de Veïns de Can Palet de Vista Alegre que va tenir lloc el proper dia 25, va donar a conèixer aquesta iniciativa veïnal i tot el seu programa que va despertar un gran interès a les entitats internacionals.

Trobada dels participants per conèixer iniciatives locals de Zero Waste | La Víbria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa