MónTerrassa
El CS Terrassa celebra el Dia Mundial del Ronyó amb gospel
  • CA

El Consorci Sanitari de Terrassa celebrarà el proper dissabte, dia 11, el Dia Mundial del Ronyó (que enguany és el dia 9 de març), amb la vista posada en el benestar de les persones que atén al seu servei de Nefrologia. El cor de gospel BlackiBlanc actuarà a la sala d’hemodiàlisi de l’Hospital de Terrassa i els pacients de la unitat d’hemodiàlisi gaudiran del concert mentre reben tractament.

Amb aquesta iniciativa, el servei de Nefrologia del CST vol posar de manifest que “més enllà del tractament intrahospitalari que rep el pacient, el seu benestar depèn també de l’entorn social i de les activitats que li aporten qualitat de vida”. El servei dóna atenció a la població de referència del CST, els 220.000 habitants de l’àrea del Vallès Occidental oest. L’assistència comporta una atenció nefrològica de 24 hores, oferint totes les tècniques de diàlisi que l’evidència científica ha demostrat efectives. En la seva Unitat de Diàlisi realitzen tractament substitutiu renal 65 pacients mitjançant tècnica d’hemodiàlisi i 30 en diàlisi peritoneal (domiciliaria).

El cor de gospel BlackiBlanc portarà de manera desinteressada les seves cançons a les sales d’hemodiàlisi i a la planta de convalescència, per amenitzar el dia als pacients. Hi actuaran 10 cantants que interpretaran a capella part del repertori que el conjunt vocal passeja amb molt d’èxit per Catalunya. A les 5 de la tarda, la formació coral completa, amb 30 cantants, actuarà a la sala d’actes de l’Hospital de Terrassa. L’entrada és gratuïta i oberta a tota la ciutadania. L’Associació de Malalts de Ronyó de Terrassa posarà una taula informativa durant tot el dia a l’Hospital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa