MónTerrassa
El Consell Comarcal introdueix 20 empreses a l’ecoinnovació
El Consell Comarcal introdueix una vintena d’empreses vallesanes a l’ecoinnovació com a palanca per guanyar competitivitat | CCVO

!--akiadsense-->

L’ens supramunicipal, en col•laboració amb el Centre Metal•lúrgic i Can Gavarra, ha organitzat dos tallers a Sabadell i Polinyà amb l’objectiu de donar a conèixer les oportunitats que presenta l’ecoinnovació a les empreses. Es tracta de processos d’innovació dins les pimes per generar nous productes o serveis que evitin el deteriorament del medi ambient i facin les empreses més productives i competitives.

En el marc d’aquests tallers, impartits per experts dels centres tecnològics Eurecat i Leitat, les pimes han conegut els beneficis que aporta la innovació a l’empresa, que permet fer-la més productiva, eficient i competitiva a través de l’anàlisi dels processos productius o el plantejament de nous models de negoci. En concret, s’ha posat l’accent en l’ecoinnovació, que se centra en la prevenció i valorització de residus per reduir costos, i en l’ecodisseny de productes i serveis, per diferenciar-se i accedir a nous mercats, tot impulsant l’economia verda i circular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa