MónTerrassa
El Cinema de Muntanya arriba a Terrassa
  • CA
Arriba la 4a edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2017, coorganitzat per laFundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, en col·laboració amb entitats excursionistes de Catalunya.
Un Cicle que arriba a 25 poblacions catalanes, en què projectarem tres de les millors pel·lícules premiades a la 34a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.
Algunes de les poblacions ja confirmades d’aquesta nova edició són Olot, Sant Just Desvern, Valls, Granollers, Girona, Igualada, Cervera, Solsona, Manresa, Reus, Sabadell, Balaguer, Tiana, Mataró, Llorenç del Penedès, Terrassa, La Garriga, Vilafranca del Penedès i Avinyó.
El proper dijous 8 de juny, les projeccions arriben a Terrassa, al Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara, 340) a les 20 h, amb les pel·lícules “Freedom Under Load”, Gran Premi 2016 i Premi FEEC a la millor fotografía, i “La Liste”, Premi GRANDVALIRA al millor film d’Esports de Muntanya 2016. Aquestes projeccions s’ha fet amb la col·laboració del Centre Excursionista de Terrassa.

L’objectiu d’aquest Cicle és acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. La presentació de les pel·lícules anirà a càrrec de Joan Salarich, director del Festival.

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya, promogut per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.

Més informació i calendari del Cicle a www.torellomountainfilm.cat o a www.fcaixescatalanes.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa