Fins a finals de juny, resta obert el Procés Participatiu Pla d’Acció Municipal Terrassa 2018 en el qual els egarencs poden donar a conèixer la seva opinió sobre la ciutat però sobretot aportar idees o projectes que consideren que poden ser beneficiosos per a Terrassa.

Actualment, ja es comptabilitzen més de 230 propostes ben diverses. Algunes són només reflexions sobre civisme o desitjos sobre el futur de la ciutat però la majoria plantegen crear o canviar espais concrets de la ciutat, ja sigui a petita escala (com fer jocs infantils adaptats o posar bancs en una plaça) fins a grans projectes com fer una estació de tren a La Maurina o un CAP a l’edifici d’Hiperpiel.

Comentaris

    Sonia Juliol 29, 2017 | 21:47
    han preguntat a l gent que vivim a la plaça font de la pola si volem aixó a devant de casa nostre? lo del gossos i el pipican em sembla molt be, estem farts de cagadas de gossos, peró clar aixo ja no depen de els animals ni del ajuntament, depen del amos del gossos que son uns porcs i tenen el seus animals tot el dia bordan als balcons

Nou comentari