MónTerrassa
Teatre solidari per educar i formar joves a Guatemala

Actuació solidària de la Companyia de Teatre 34 Passes a benefici de l’Organització No Governamental (ONG) Oberts al Món, que té els seus orígens fa disset anys el 2005. L’entitat organitza un acte per recaptar fons el proper dissabte 29 d’octubre de 2022, amb la representació de l’obra de teatre TAXI. Serà a les set de la tarda a.

L’Organització No Governamental treballa per l’educació i la formació d’infants i joves a Guatemala.

Els projectes de 2023

El programa inclourà una presentació audiovisual dels projectes d’Oberts al Món ja finalitzats i dels nous projectes per al 2023.

Compromesos amb aquest país centreamericà, centenars de persones han aportat el seu gra de sorra per millorar la qualitat de vida i d’oportunitats de zones rurals guatemalenques. Actualment l’ONG compta amb més d’un centenar de socis i una vuitantena de padrins. Recentment, Oberts al Món ha renovat la seva junta directiva amb nous membres per seguir apostant per la solidaritat i la cooperació internacional.

Des del 2005 s’han construït 25 escoles a la zona del Quiché i Alta Verapaz, amb la cooperació de les institucions locals. També s’han fet apadrinaments a través de beques per a estudis superiors i així donar oportunitats de futur als infants i joves. “Amb orgull podem dir que alguns d’aquests ja s’han graduat a la universitat”.

Més informació sobre la jornada solidària

Per a l’actuació solidària del dia 29, es pot demanar més informació i reservar entrades contactant amb l’organització a través de [email protected] o bé trucant al 93.735.61.45 o 666.176.934. El mateix dia de l’espectacle es podran fer donatius i aportacions
per al projecte.

Un grup de persones de Terrassa creen l’ONG el 2055 amb la intenció d’aconseguir beques per garantir l’accés als estudis infants i joves a través de la religiosa dominica, Maria Teresa Malagarriga, missionera a Guatemala en l’àmbit de l’ensenyament. El primer projecte de beques a escoles arriba a centres de Santa Cruz del Quiché, Telemán, Lancetillo i Cahabón.

Oberts al Món (https://obertsalmon.org)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa