MónTerrassa
El PSC lamenta que el menjador escolar s’hagi apujat 4 euros mensuals
  • CA

El PSC ha criticat que el menjador escolar per al curs vinent, 2022-23, costi 4 euros més per alumne. Els socialistes consideren que aquest increment en el menú “hauria de ser assumit per l’Ajuntament”. Així ho han manifestat en un comunicat després que en la passada Junta de Govern celebrada aquest divendres, Tot per Terrassa i ERC aprovessin l’actualització dels preus, a petició de l’empresa concessionària del servei, SERHS Food Area.

El Grup Municipal Socialista admet que el context actual d’encariment dels productes per la inflació col·loca a les famílies en una situació econòmica greu, per això “tot i que podem entendre que s’adeqüi el preu dels menús, aquest increment no s’hauria de repercutir únicament a les famílies”. Tanmateix el PSC considera que “cal revisar els criteris de beques menjador i incrementar el seu nombre, ja que moltes famílies no tenen els mínims per accedir a l’ajut però es queden molt a prop”.

Promesa electoral “incomplerta”

Al llarg d’aquest mandat, el PSC ha denunciat en diverses ocasions la gestió que els dos grups de govern han fet respecte al servei de menjadors escolars, i han tornat a recordar que han incomplert una de les seves promeses electorals: municipalitzar el servei. “A la campanya electoral de les darreres eleccions van prometre municipalitzar el servei. Després d’enganyar a les famílies, van assegurar que treballarien en una nova licitació, però la realitat és que a dia d’avui, després de més de tres anys de començar el mandat municipal, l’empresa que gestiona el servei continua sent la mateixa, i serà aquesta la que el prestarà quan comenci el proper curs escolar”, afirmen des del PSC.

Els socialistes lamenten que les “promeses incomplides i la mala gestió” del servei públic dels menjadors escolars per part de l’Ajuntament de Terrassa ha ocasionat “molèsties i frustració” a les famílies i als treballadors/es del servei, alhora que es reivindiquen com l’únic partit que pot tornar a implantar el seny i el criteri en la gestió pública municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa