MónTerrassa
La preinscripció a l’Escola Municipal de Música serà del 12 al 26 d’abril

L’Escola Municipal de Música obrirà el proper 12 d’abril el termini de preinscripció per al curs 2023-2024, un tràmit es podrà fer fins al 26 d’abril, segons comunicat el Consistori. Des de l’Ajuntament s’informa que es faci preferentment de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa, però el centre ofereix també la possibilitat de fer la preinscripció presencialment a la secretaria, de dilluns a divendres de 16:00h a 18:45 h i també dimarts i dimecres d’11:00h a 12:45h.

Tota la informació i el calendari dels processos de preinscripció, assignació de places i matrícula, així com els enllaços als tràmits per a la preinscripció en les diferents modalitats, es pot consultar clicant en aquest enllaç.

Que ofereix l’Escola Municipal de Música?

L’oferta de l’Escola Municipal de Música inclou tallers per a famílies amb infants a partir de quatre anys, sensibilització musical per a infants de cinc o sis anys, Ensenyament Bàsic i Ensenyament Avançat. Com a Conservatori, el centre ofereix també estudis de Grau Professional, que segueixen un altre calendari. Durant aquest mes de març s’han tramitat les sol·licituds per fer les proves d’accés a aquests estudis.

A més, el centre compta amb altres opcions d’ensenyaments i activitats musicals, com ara “tallers quadrimestrals d’audició i cultura musical o el cor del taller de teatre musical, oberts a alumnat del centre però també a tota la ciutadania”, informa el Consistori, una inscripció que segueix calendaris diferents al llarg de l’any.

Portes obertes a l’Escola Municipal de Música

El centre farà una jornada de portes obertes el dia 12 d’abril, a les 18:30h, coincidint amb l’inici del període de preinscripció. Les persones que hi vulguin assistir poden omplir el formulari que trobaran en aquest enllaç.

La jornada començarà amb una presentació de l’escola, a l’Auditori Municipal de Terrassa. Posteriorment, es farà una breu visita guiada per les instal·lacions del centre i, finalment, les persones assistents podran assistir a una xerrada sobre la importància de la formació musical primerenca o bé a un assaig obert de l’orquestra simfònica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa