MónTerrassa
Més activitats educatives i un nou web per a escoles del Vallès Occidental
  • CA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha elaborat una nova Guia d’Activitats Educatives amb una amplia oferta pels centres educatius del Vallès Occidental durant el curs 2022-23 que cobreix totes les franges d’edat, dels 3 als 18 anys. La nova guia ofereix una seixantena d’activitats, concretament. A més, aquest curs es vol facilitar la cerca i inscripció d’activitats amb un nou espai web inclòs dins la nova web del Consell.

Així doncs, enguany s’incrementen el nombre d’activitats que s’ofereixen i s’aposta de nou perquè la majoria d’activitats es puguin realitzar de forma presencial. Aquestes activitats “complementen les que ofereixen els ajuntaments de la comarca i que, a més de donar a conèixer la tasca de les institucions vallesanes, tracten temes d’interès per la comunitat educativa”, segons exposen a la seva pàgina web.

Activitats educatives de tot tipus i per totes les edats

La Guia inclou noves activitats educatives relacionades amb el comerç sostenible, l’economia circular, i també algunes encarades cap al consum i models de producció sostenible. Tanmateix, la nova Guia d’Activitats, inclou un taller de hip-hop Rimant Rumors i la incorporació de l’Escape Truck: Posa en “joc” les teves competències.

Un nou espai web per facilitar la cerca i inscripcions a les activitats

Pel que fa al nou espai web, donarà un impuls a la possibilitat a trobar les formacions més adients en cada cas de recerca, permet encertar més acuradament amb les propostes d’activitats utilitzant el buscador, que filtre segons el tipus de públic i l’àrea d’interès tenint en compte a més, si hi ha alguna despesa per apuntar-s’hi.

Aquesta nova eina facilita gestionar més còmodament tant les tasques educatives comarcals com fer les recerques per tipus de públic, àmbit temàtic i cost econòmic de la dinàmica desitjada. Cada activitat compta amb una fitxa explicativa on es donen els detalls corresponents i es permet fer les inscripcions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa