Terrassa s’ha llevat aquest dissabte dia 6 d’agost amb la trista notícia de la mort de Teresa Casas i Ros (Terrassa, 1951). Mestra i marcadament feminista, va ser regidora pel PSUC en el primer ajuntament democràtic de Terrassa. També va destacar dins de l’Associació de mestres Alexandre Galí on havia exercit de vicepresidenta.

L’alcalde Jordi Ballart ha enviat un missatge a través de les xarxes socials en què ha volgut traslladat el condol a familiars i amics: “Ens ha deixat Teresa Casas i Ros, regidora del primer Ajuntament democràtic i mestra, una de les figures centrals de l’Associació de Mestres Alexandre Galí. Una persona molt compromesa amb l’educació i amb la ciutat, amb l’objectiu de fer un món millor. Una abraçada a la família i les persones properes. Descansi en pau”.

Mostres de condol

Els regidors d’ERC també han tingut un record per a la terrassenca. El tinent d’alcalde Isaac Albert ha manifestat que “Avui ens ha deixat una gran dona… La Teresa Casas, regidora del primer ajuntament democràtic, va ser un adona llargament compromesa amb l’educació i la política com element transformador. La trobarem molt a faltar. DEP”, mentre que la portaveu del partit republicà a l’Ajuntament de Terrassa, Ona Martínez, ha dit: “Dia trist. Ens ha deixat una gran dona, lluitadora incansable, compromesa amb Terrassa i amb l’educació com a base per construir un món i una ciutat millors. Una abraçada immensa a família i amics!”.

També ha tingut unes paraules la regidora d’Educació, Teresa Ciurana, “Avui és un dia molt trist. L’estimada Teresa Casas i Ros ens ha deixat, víctima d’un càncer. Dona compromesa amb l’educació i amb la política com l’acció necessària per fer un món més just per a tothom, ha estat activa fins al final”.

L’exalcalde i regidor del PSC a Terrassa, Alfredo Vega, ha manifestat:

Mentre que el partit socialista també ha tingut unes paraules en record seu:

Nou comentari

Comparteix