MónTerrassa
Un calendari solidari reuneix nens i gossos en llocs emblemàtics de Terrassa

Un calendari solidari reuneix per nens i gossos en llocs emblemàtics de Terrassa. Es tracta d’una iniciativa posada en marxa per alumnes de l’escola Roc Alabern, que en aquest curs 2022-23 ha decidit que el fil conductor del projecte educatiu estigui vinculat al Benestar Animal. Amb la col·laboració de la regidoria dirigida per Noel Duque, els infants estan realitzant diverses activitats per conscienciar i sensibilitzar sobre la cura de les mascotes a la nostra ciutat.

Una de les activitats que més il·lusió fa és la confecció d’un calendari solidari. Aquest mes de novembre, els alumnes estan realitzant les fotografies que l’il·lustraran. Cada pàgina del calendari tindrà com a protagonista un dels gossos que es troben actualment al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa, a l’espera de ser acollit o adoptat. Tots els diners que es recaptin amb la seva venda aniran destinats a entitats i protectores, per tal de millorar la qualitat de vida dels animals mentre estan allà a l’espera de trobar una família.

Compten amb l’ajuda de l’Associació DAP i dels voluntaris del CAAD per fer-lo realitat. I perquè sigui el més terrassenc possible s’han escollit llocs emblemàtics de la nostra ciutat, com per exemple l’escultura de dinosaure -de l’artista Roc Alabern-, la Masia Freixa, el parc de Sant Jordi, o el Mercat de la Independència, entre molts d’altres.

On es podrà adquirir el calendari solidari

“És important que la nostra canalla vegi com és viure en una gàbia, què significa l’abandonament, i com li brillen els ulls a un animal que l’han abandonat”, resumeix el tinent d’alcalde de Drets Socials. Perquè la solució passa per sensibilitzar des de ben petits sobre els deures i drets que tenen els animals per tal que ja d’adults siguin capaços d’actuar, prevenir i ajudar en conseqüència.

Des de l’AMPA Roc Alabern informen a Món Terrassa que està previst que el calendari estigui ja disponible per a la seva venda abans de Nadal. La idea és que es pugui adquirir a la mateixa escola Roc Alabern (carrer Mallorca, 58, en persona o al telèfon 93 780 90 40), però també s’està mirant altres possibilitats per arribar al màxim de gent possible. Per ara, podeu seguir la seva evolució i més informació als perfils d’Instagram de l’AMPA (clicant aquí).

Un dels llocs escollits, el Dinó, amb un dels gossos del calendari solidari | AMPA Roc Alabern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa