MónTerrassa
Més de 7 mil alumnes participen al 21è Concurs de Punts de Llibre
  • CA

Més de 7 mil estudiants de Terrassa han participat en el 21è Concurs de Punts de Llibre. Es tracta d’una iniciativa que va ser impulsada des d’un grup de mestres i bibliotecàries de les escoles de la nostra ciutat. Des de fa disset anys, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa convoca aquest certamen dirigit a l’alumnat d’infantil, primària, secundària i educació especial de Terrassa i rodalies.

L’acte de lliurament dels premis d’aquesta edició va comptar amb la presència de la tinent d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana. Va tenir lloc a la Biblioteca Central de Terrassa, on es van concentrar una àmplia representació dels 24 centres que hi han participat. Des del Consistori s’editen els dos primers punts guanyadors i se’n fa difusió a tots els centres educatius. A més, el dia de lliurament, s’obsequia els assistents amb un impressió de cadascun.

El Concurs de Punts de Llibre es basa en què cada escola escull aquells que considera millors (un per cada grup-classe). Aquests són els finalistes que s’entreguen al Servei d’Educació dins del termini indicat. I el servei decideix quins són els guanyadors absoluts. Enguany, els punts finalistes han estat un total de 286, entre les dues categories.

Acte de lliurament del 21è Concurs de Punts de Llibre | Aj. Terrassa

24 centres i més de 200 punts finalistes

Els guanyadors i guanyadores d’aquesta edició han estat els següents:

Categoria A: educació infantil, cicle inicial i mitjà de primària

1r premi: Anas Hajji, 1r de l’Escola Pau Vila i Dinarès

2n premi: Souhaila Nhiji, P4 de l’Escola Roc Alabern

3r premi: Lluc Vallet Liron, 3r de l’Escola Pia

Categoria B: cicle superior de primària i educació secundària

1r premi: Anna González Casas, 1r d’ESO de l’Escola Pia

2n premi: Alba Vega Romero, 3r d’ESOde l’Escola Pia

3r premi: Paula Moral Berenguer, 1r d’ESO de l’Escola Pia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa