MónTerrassa
Educació de Terrassa farà arribar ipads a les famílies que en necessiten
  • CA

Marc Armengol Puig, Portaveu del Grup Municipal Socialista – Candidatura de Progrés ha presentat una pregunta al ple: Davant el tancament de les escoles i donat que moltes famílies socioeconòmicament desfavorides no tenen accés a dispositius digitals i connectivitat, quines actuacions té previst l’Ajuntament per a fer arribar als fills i filles d’aquestes famílies, material escolar, informàtic i connectivitat per a que puguin fer les activitats proposades per les escoles i instituts aquest 3er trimestre?

Li ha respost, via telemàtica, com s’ha celebrat el ple d’abril, la regidora Teresa Ciurana. “Des del Servei d’Educació ja hem fet arribar un pac amb material escolar a totes les famílies que, des de les escoles, havien detectat que en necessitaven. Aquestes necessitats es comunicaven a SSTT d’Educació (inspecció) i al Servei d’Educació de l’ajuntament. 600 pacs, 2.013€. També tenim previst fer arribar iPADS a famílies amb connexió però sense dispositiu (s’han obtingut gràcies a una donació de la Fundació de l’Esglesia de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies (mormons) i dispositius amb connexió a les famílies que els manquin les dues coses.

Això ho fem en el marc de col·laboració obert amb el Departament d’Educació i complementant on el Departament no arribi. Estem a punt de signar un conveni per aquesta qüestió. Amb aquestes actuacions cobrirem les necessitats de dispositius i connexió de tot l’alumnat, que hem sabut que no en té, des de 3r de primària fins a batxillerat i FP. Des de diferents departaments de l’ajuntament (tecnologia, educació, comunicació) també hem dissenyat TERRASSAeDUCA un projecte perquè veïns i veïnes puguin compartir, de manera segura habilitant una xarxa de convidats, el seu wifi amb la comunitat, de tal manera que infants i joves puguin tenir connexió.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa