MónTerrassa
Eco-Equip, de nou de dol, per la mort d’un treballador
  • CA

L’empresa municipal de la neteja, Eco-Equip, torna a estar de dol per la mort d’un treballador. Segons han informat aquest dilluns a la nit, 2 de novembre, a través de les xarxes socials, es tractaria d’un home anomenat Miguel Camacho i de 37 anys d’edat. La defunció s’ha produït “després de patir una llarga malaltia”. Des de l’empresa traslladen al condol a amics i familiars de la víctima. La cerimònia de comiat s’ha du a terme aquest dimarts al temple multiconfessional del Cementiri de Terrassa.

L’anunci ha caigut com un gerro d’aigua freda a la plantilla que tot just fa menys d’un mes va enterrar un altre company. Va ser el passat 2 d’octubre quan va traspassar Juan Carlos, a l’edat de 55 anys. En aquesta ocasió, es trobava realitzant un servei de recollida de mobles quan es va començar a trobar malament i van haver d’avisar d’urgència als serveis mèdics. Malauardament, no s’hi va poder fer res.

Condol des de l’Ajuntament

Davant l’anunci, han estat diversos els regidors de l’Ajuntament de Terrassa que han donat el condol a la família. La regidora republicana Ona Martínez ha manifestat: “Que la terra li sigui lleu. Una abraçada a la seva família i a la família d’eco-equip”, mentre que el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament, Javier González, ha dit: “Descansi en pau. Rebin familiars i amics tot el nostre consol”. També s’ha pronunciat la diputada del Parlament de Catalunya i regidora socialista Eva Candela o el primer secretari de les Joventuts Socialistes de Terrassa, Samuel Martínez.

Està sent un any tràgic per a Eco-Equip. A aquests dos treballadors morts en diferents circumstàncies, se n’hi ha d’afegir un tercer. Va ser el passat mes de juny, quan un empleat va patir una aturada cardíaca mentre realitzava tasques del servei de neteja a la ciutat. Uns dies abans, també havia traspassat -per causes naturals- el vigilant de seguretat de la planta de Planta de Can Barba, gestionada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa