MónTerrassa
2 persones amb paràlisi cerebral pugen a La Mola des de Can Robert
  • CA

Dues persones del Centre de Paràlisi Cerebral de la fundació terrassenca Prodis han pujat aquest diumenge a La Mola amb el suport de més de 60 voluntaris. El grup ha sortit des de l’aparcament de Can Robert a les nou del matí.

L’any passat, per una forta onada de calor, es va haver de suspendre aquesta activitat. Enguany, la fundació i els participants d’aquest repte l’han encarat amb molta més energia i entusiasme. Només amb deu dies, la fundació ha aconseguit les persones voluntàries necessàries per tirar endavant aquest repte.

Al voltant d’unes 50 persones han fet torns per empènyer les cadires adaptades Joëlette, on anaven la Sònia i en J.J, i així, ajudar-los a complir un dels seus somnis: fer el cim de la Mola. Les altres 20 persones voluntàries han portat l’esmorzar i realitzat altres tasques d’ajuda.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la implicació de la ciutadania de Terrassa que fa de motor de les cadires adaptades. En segon lloc, per l’existència d’aquestes cadires adaptades que permeten a les persones amb mobilitat reduïda poder fer excursions i activitats a la natura per rutes no adaptades. Aquestes cadires han estat cedides pel Centre Cultural Casa Nova de l’Obac. Aquesta fita permet divulgar l’esport inclusiu i la solidaritat, alhora que fa visible i promou el nostre entorn natural.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Ballbè Urrit a maig 20, 2018 | 16:14
    Josep Ballbè Urrit maig 20, 2018 | 16:14
    Super acollonant ! La meva enhorabona a tots els voluntaris que ho han fet possible. Sou uns autèntics "cracks",

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa