MónTerrassa
Dues noves incorporacions a la direcció de Càritas Terrassa
  • CA
Els dos nous integrants a la junta directiva de Càritas
Els dos nous integrants a la junta directiva de Càritas | Càritas Diocesana de Terrassa

!--akiadsense-->

A petició de Francesc Llonch, director general de Càritas Diocesana de Terrassa, i Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, s’ha aprovat la reorganització en la direcció de Càritas incorporant dues persones per col·laborar en l’acció social de l’Església. Amb aquestes incorporacions, l’entitat afirma que la “tasca queda reforçada per tal d’assumir els nous reptes que la situació actual presenta”.

En primer lloc es tracta de Francesc Flotats, voluntari de Càritas Matadepera des de fa més de 13 anys. Com a enginyer tèxtil ha treballat en el sector industrial i ha format part de patronats i juntes de diferents entitats com la Fundació Busquets, de la qual és patró des de fa més de 12 anys. S’implica amb Càritas Diocesana com a sots-director i responsable de l’àrea social.

També s’incorpora Joan Saborido, membre de la junta de Càritas Sabadell des de fa més de 10 anys. És economista i durant la seva etapa professional ha estat vinculat majoritàriament al Banc Sabadell. Col·labora amb Càritas com a adjunt a direcció assumint la responsabilitat de l’àrea econòmica i de l’empresa d’inserció APASOMI.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa