MónTerrassa
Dos dies per descobrir el bo i millor del Museu de la Ciència de Terrassa
  • CA

Visites singulars i un concurs de fotografia, entre les propostes del MNACTEC per les Jornades Europees del Patrimoni, que permetran descobrir el bo i millor d’aquesta joia egarenca situada al bell mig de la ciutat. El museu situat a la Rambla de Terrassa oferirà portes obertes el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre. El programa d’activitats inclourà visites guiades a la teulada i a les sales de reserva, i visites teatralitzades a la fàbrica tèxtil

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) oferirà jornades de portes obertes i diverses activitats gratuïtes amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2022.

Les propostes inclouen un concurs de fotografia, visites guiades a les voltes de la teulada i a les sales de reserva del MNACTEC, i visites teatralitzades a la fàbrica tèxtil.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials com els museus obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni.

Programa d’activitats

El dissabte 8 d’octubre, el MNACTEC farà jornada de portes obertes de 10.00 a 14.30 h i de 15.30 a 19.30 h. Durant tot l’horari d’obertura del museu tindrà lloc el concurs de fotografia MNACTEC Inspira, una proposta de 4 reptes fotogràfics als espais del Vapor Aymerich, Amat i Jover. Al matí s’oferiran dues visites guiades a les sales de reserva internes del Museu i el taller de restauració. A la tarda s’oferiran diverses visites a les voltes de la teulada i visites teatralitzades per conèixer l’antiga fàbrica tèxtil.

El diumenge 9 d’octubre, el MNACTEC farà portes obertes de 10.00 a 14.30 h. Durant tot l’horari d’obertura tindrà lloc el concurs de fotografia MNACTEC Inspira i s’oferiran diverses visites guiades a les voltes de la teulada i visites teatralitzades a la fàbrica tèxtil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa