MónTerrassa
Dona sang a Terrassa i guanya un curs d’anglès
  • CA
Aquest mes de setembre, el Banc de Sang i Teixits de Mútua Terrassa engega de nou una campanya en col·laboració amb SALT idiomes, on tots els donants que vinguin del 2 al 30 de setembre entraran al sorteig d’un curs d’anglès, gentilesa de l’acadèmia.

L’estiu acostuma a ser un període dificultós pel que fa a les reserves de sang, ja que el canvi d’hàbits de la ciutadania fa que les donacions es redueixin entorn el 30%, però les necessitats als hospitals no minven.

Aquest estiu no s’ha patit tant per les reserves com anys anteriors, en part gràcies a que la gent de Terrassa s’ha mobilitzat per donar sang i fer-se donants de moll d’os, en solidaritat amb la Beth Pérez (una nena de 4 anys que pateix leucèmia). Però cal recordar que si durant l’estiu s’ha estat de viatge fora d’Europa, hi ha un període d’espera per poder tornar a donar d’entre 1 i 6 mesos, depenent de la zona. A més, la sang és un component biològic que caduca, i per tant ens hem d’assegurar mantenir un nivell estable de reserves, idealment per a 10-12 dies, mitjançant donacions regulars de sang.

El Banc de Sang de Terrassa i SALT idiomes, volem impulsar la donació del mes de setembre amb l’objectiu de mantenir i augmentar l’estat de reserves (actualment en tenim per 9 dies, una mica per sota de l’ideal) i de superar les 700 donacions que havien fet en edicions anteriors d’aquesta campanya.

Considerem que l’incentiu del sorteig d’un curs d’anglès és escaient per l’etapa en què entrem: l’inici del curs lectiu i la tornada a la rutina laboral. Animem a la ciutadania a fer aquest gest per salvar vides i els desitgem salut i sort!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa