MónTerrassa
Dolors Ruiz, de MútuaTerrassa, rebrà el premi a l’Excel·lència Professional

La metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària del CAP Sant Cugat de Mútua Terrassa, Dolors Ruiz Morilla, ha estat reconeguda per part del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), amb el Premi a l’Excel·lència Professional, en la categoria d’Atenció Primària. El guardó, que es lliurarà el proper 28 de novembre a l’Auditori AXA de Barcelona, és el segon que rep l’entitat per a dues professionals de la Fundació Assistencial Mútua Terrassa.

Es tracta d’un reconeixement públic que el Col·legi de Metges de Barcelona duu a terme anualment des de l’any 2004, i que té l’objectiu “de posar en valor la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional, la seva excel·lència, honestedat, compromís, altruisme i integritat”, exposen en un comunicat.

La seva trajectòria professional a MútuaTerrassa des de 1999

Els reconeixements s’atorguen en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. A part de desenvolupar la seva trajectòria professional des de 1999 a Terrassa, com a metge especialista en Atenció Primària i Comunitària, també és membre de la Secció de Metges e-salut del CoMB i ha participat en diversos projectes de recerca, entre ells el centrat en Covid Persistent.

Ha col·laborat en programes relacionats amb la Covid-19

En els darrers anys ha destacat per la seva responsabilitat en el disseny, implantació i avaluació de programes de telemedicina en Atenció Primària. Des de l’inici de la pandèmia de SarsCov2 va col·laborar en l’elaboració i la posada en marxa del programa RedCOV, un sistema que ha permès fer el seguiment telemàtic de més de 120.000 pacients diagnosticats per Covid a l’àmbit d’Atenció Primària de Mútua Terrassa i que va ser guardonat pel Congrés de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria de l’any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa