MónTerrassa
El dolor crònic no oncològic centra la jornada de farmàcia a Mútua
  • CA

El proper divendres, 22 de novembre, se celebrarà -a partir de les 9.15h i sota el títol “Dolor crònic no oncològic: un problema no resolt”- la jornada sobre l’ús de medicaments en la continuïtat assistencial organitzada pel Servei de Farmàcia de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa. Hi col·laborarà el servei de Farmàcia Integral del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i la Unitat de Farmàcia del Servei d’Atenció Primària del Vallès Occidental de l’Institut Català de la Salut.

La benvinguda anirà a càrrec de la Dra. Yolanda Cuesta, gerent de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, el Dr. Jordi Nicolás, cap del servei de Farmàcia de l’HUMT i la Dra. Cristina Roure, la seva homòloga del CST. Acte seguit se celebraran dues taules rodones, la primera d’elles sobre casos clínics i relativa als problemes dels opiacis a llarg termini i la segona sobre iniciatives i experiències per a millorar el procés dolorós. En totes dues hi intervindran professionals de MútuaTerrassa, el Consorci Sanitari de Terrassa, l’Institut Català de la Salut i del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Finalment, la jornada contempla una conferència de cloenda sota el títol “Present i futur de la prescripció analgèsica” i anirà a càrrec de la Dra. Elena Català, directora de la Unitat del dolor de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, consultora sènior del Servei d’Anestesiologia i professora associada d’Anestesiologia i Dolor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa