MónTerrassa
El dol torna a Eco-equip per la mort d’un treballador

L’empresa municipal de neteja Eco-equip està novament de dol per la mort d’un company i treballador de l’empresa. Eco-equip ha informat de la mort aquest matí 25 de novembre a les seves xarxes socials, on han volgut expressar el dol més profund i transmetre el condol a la família. Es tracta d’un home de 59 anys, Juan Cabello Ruiz. La vetlla és avui 25 de novembre des de les 10:00h del matí, i la cerimònia de comiat serà al Cementiri Municipal de Terrassa demà 26 de novembre a les 10:00h. La cremació serà mitja hora més tard, a les 10:30h.

Aquesta és una notícia horrible per l’empresa, qui pateix un any tràgic. És la tercera vegada en dos mesos que l’empresa terrassenca ha de despedir-se d’un company de feina. Tot just fa poc més de tres setmanes, l’1 de novembre, Eco-equip anunciava a través de les xarxes socials la mort d’un altre treballador, Miguel, de 37 anys, degut a una llarga malaltia. I fa menys de dos mesos, el dia 3 d’octubre, l’empresa deia adéu a un altre treballador, Juan Carlos, qui va morir mentre es trobava realitzant un servei de recollida de mobles, però malauradament, no s’hi va poder fer res. A més a més, el passat mes de juny, un altre empleat va patir una aturada cardíaca mentre realitzava tasques del servei de neteja a la ciutat, i tampoc s’hi va poder fer res.

L’usuari Evaristo R. ha volgut recordar el seu company fent un homenatge a la feina que Juan Cabello Ruiz ha realitzat durant tots aquests anys per Terrassa. “Avui, a Terrassa, molts veuran moltes fulles escampades per calçades i voreres, però pocs sabran que una de les persones que ha dedicat més de 30 anys a organitzar la seva recollida, a l’empresa Eco-equip, ha mort de forma fulminant. Arreveure, Juan, que la terra et sigui lleu”, ha escrit.

Condol a l’Ajuntament

La tragèdia de la notícia ha arribat també a l’Ajuntament de Terrassa. Diversos partits polítics i regidors i regidores de l’Ajuntament han volgut donar el seu suport a la família de la víctima i expressar el dol a través de les xarxes socials. El partit Tot per Terrassa ha escrit “El nostre sentit condol a la seva família, éssers estimats i a tota la plantilla d’Eco-equip. Descansi en pau”. El grup municipal de Ciutadans Terrassa ha expressat “Tot el nostre suport. Descansi en pau”. Per altra banda, Eva Candela, del Partit Socialista de Catalunya, ha comunicat “Ho sento molt, el meu condol a companys, companyes, amics, amigues i familiars. Descansi en pau”.

Nou comentari

Comparteix