MónTerrassa
Dol a Terrassa pels atemptats a la Rambla de Barcelona i a Cambrils
  • CA
Banderes a mitja asta aquest divendres a Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa condemna als atemptats terroristes perpetrats ahir a la tarda a les Rambles de Barcelona i aquesta matinada a Cambrils, expressant la repulsa més contundent possible davant d’aquests fets, i se suma a la proposta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), convocant cinc minuts de silenci avui divendres, 18 d’agost, a les 12 h, davant la porta de l’Ajuntament (14-16). Les banderes de l’Ajuntament onejaran a mig pal durant els tres dies decretats de dol per l’atemptat.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, lamenta profundament els fets ocorreguts a Barcelona i a Cambrils, condemnant “l’expressió de violència i intolerància que representa un atemptat així“, tot recordant que “no hi ha creença o ideologia possible que la pugui justificar”. Ballart, a més, s’afegeix a la solidaritat mostrada arreu, no només a Catalunya o a l’Estat espanyol sinó també a nivell internacional, “estem amb Barcelona i amb Cambrils pel que sigui necessari, fent front comú davant l’horror que ahir es va viure i que no volem que es torni a repetir mai més”, ha afirmat. L’alcalde, que ha interromput les seves vacances per la gravetat dels fets, ha volgut mostrar la seva solidaritat amb les famílies dels morts i ferits, expressant el seu condol i repulsa “perquè fets com aquests intenten fer trontollar el que entre tots estem construint, ciutats de pau i democràcia, obertes i acollidores”.

Segueix tota l’actualitat sobre els atemptats clicant aquí

Així mateix, aquest divendres al matí, ben d’hora, ja hi ha hagut persones que s’han acostat al Banc de Sang i Teixits a Mútua Terrassa per fer donació de plasma per tal de tenir reserves suficients per fer front a les necessitats que puguin tenir al llarg d’aquests dies a causa dels nombrosos ferits.

Donants aquest divendres al matí al Banc de Sang de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Un donant de sang a Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El Banc de Sang ple de bon matí | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa