MónTerrassa
Divendres molt inestable amb pluja general
  • CA
Pluja | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Divendres molt inestable amb pluja general, algunes tempestes i descens acusat de la temperatura. Dissabte continuarà sent molt insegur.

S’espera precipitació que anirà avançant d’oest a est i acabarà afectant qualsevol punt durant el matí. A partir de migdia s’esperen xàfecs de distribució irregular. En general la precipitació serà d’intensitat entre feble i moderada, si bé localment serà forta al terç oest durant el matí i anirà acompanyada de tempesta i localment de calamarsa o pedra a la tarda. S’acumularan quantitats de precipitació poc abundants (entre 5 i 20 mm) o localment abundants (entre 20 i 50 mm) tot i que és possible que, puntualment, siguin abundants (més de 50 mm en 24 hores). La cota de neu de matinada voltarà els 2600 metres i tendirà a baixar fins a situar-se al voltant dels 2300 metres a partir de la tarda.

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i la majoria de valors es donaran al vespre i quedarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima serà entre moderadament i acusadament més baixa, tret del litoral central i sud on serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre 18 i 22 ºC al litoral, entre 13 i 18 ºC al Pirineu i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori.

Cel molt ennuvolat o cobert amb creixement de nuvolades. Malgrat tot, s’obriran algunes clarianes transitòries durant les hores centrals del dia, sobretot a la meitat sud i a ponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa