MónTerrassa
Diumenge mogut a partir de migdia, amb xàfecs i tempestes
  • CA

Diumenge mogut a partir de migdia, amb xàfecs i tempestes a punts de la meitat nord, sobretot Catalunya Central i al nord-est. A la nit els ruixats afectaran qualsevol punt del país. La temperatura serà més baixa arreu.

A partir de migdia s’esperen xàfecs a zones de muntanya de la meitat nord, que al llarg de la tarda i durant el vespre es desplaçaran cap al sud-est fins afectar altres punts del territori, fins i tot al litoral central i nord. També arribaran alguns ruixats a l’extrem sud del país. Els xàfecs seran d’intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació poc abundants, si bé, a la zona avisada podran ser localment forts i abundants. Aniran acompanyats de tempesta i no es descarta que de calamarsa o pedra.

Circularan bandes de núvols alts i mitjans que aniran augmentant progressivament fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert a partir del vespre. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i a l’interior del quadrant nord-est, on el cel quedarà molt ennuvolat o cobert. També se’n formaran al prelitoral, que deixaran el cel mig ennuvolat.

Per la seva banda, la màxima experimentarà un descens entre lleuger i moderat. Oscil·larà entre els 26 i 31 ºC al Pirineu i al litoral, localment més baixa al vessant nord del Pirineu, i entre els 28 i 33 ºC a la resta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa