MónTerrassa
El dissabte s’esperen pluges a Terrassa i comarca
  • CA

El dissabte s’esperen precipitacions que poden arribar a qualsevol punt però que afectaran sobretot al litoral i prelitoral, informa el Servei Meteorològic de Catalunya. Hi ha un avís de situació de perill per intensitat de pluja.

Llindar que es pot superar

Intensitat > 20 mm / 30 minuts

Descripció

Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta, i localment de calamarsa o pedra i ratxes fortes de vent.

Fins al migdia estarà cobert o molt ennuvolat en conjunt. A partir de llavors, s’obriran clarianes , tot i que creixeran nuvolades a punts de muntanya que tornaran a deixar el cel localment molt ennuvolat.

De matinada s’espera precipitació en forma xàfec a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat nord, i no es descarten a la resta del país. A partir del matí se n’esperen a qualsevol punt, més probables a la meitat est, al litoral i al prelitoral. Al final del dia la precipitació tendirà a minvar. Seran febles o moderades, si bé seran localment fortes al litoral, prelitoral i quadrant nord-est. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta, i localment de calamarsa. Deixaran acumulacions poc abundants i localment abundants, si bé seran localment molt abundants a punts del quadrant nord-est. La precipitació pot anar acompanyada de fang.

Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima lleugerament o moderadament més baixa, tot i que la baixada podrà ser notable a punts de la meitat nord.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa