MónTerrassa
Dispositiu de seguretat i neteja per a la Festa de Cap d’Any a Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa organitza, per quart any consecutiu, una revetlla de Cap d’Any al Raval de Montserrat. Un cop més, la música i el bon humor seran els grans els protagonistes el proper dimarts 31 de desembre d’una festa que enguany comptarà com a conductor amb el periodista Marc Giró, que serà l’encarregat de presentar la revetlla i de fer que els terrassencs i les terrassenques que ho desitgin puguin seguir les campanades al Raval de Montserrat.

Com en les edicions anteriors, per motius de seguretat no es podrà accedir a l’espai de la festa amb ampolles i gots de vidre. A més, i per evitar, en la mesura del possible, el risc d’accidents, s’establiran tres punts d’accés, oberts des de les 23 h, al Raval de Montserrat. Així, es podrà accedir al Raval per la plaça de la Font Trobada, el carrer de la Rasa, entrada pel carrer del Peix, i pel carrer Unió. En aquests punts de control, la Policia Municipal, que comptarà amb un reforç de seguretat privada, facilitarà l’accés de les persones assistents a la revetlla, controlant l’entrada de recipients de vidre al Raval.

En els tres punts d’accés al Raval de Montserrat es lliuraran també gots de paper a tothom que ho demani. D’altra banda, i amb l’objectiu que el Raval sigui un espai segur per a tothom, els i les agents de policia que vetllaran per la seguretat a la zona hauran rebut formació especialitzada en la sensibilització i prevenció de les violències masclistes.

Igualment, es reforçarà el dispositiu de neteja i de recollida de residus per al correcte desenvolupament de la festa de Cap d’Any al Raval de Montserrat. El dia 31 de desembre hi haurà iglús per dipositar el vidre, així com contenidors per a les fraccions de resta i envasos, que es retiraran el dia 1 de gener al matí. El servei de neteja viària també serà reforçat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa