MónTerrassa
Dispositiu especial de trànsit amb motiu de la Segona Pasqua
Trànsit
Trànsit | Gencat

!--akiadsense-->

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Policia de la Generalitat − Mossos d’Esquadra, posa en marxa un dispositiu especial de trànsit amb motiu de la festivitat de la Segona Pasqua, que començarà demà divendres, 18 de maig, a les 15.00 h, i finalitzarà dilluns, 21 de maig, a les 24.00 h. En total, uns 507.000 vehicles es mobilitzaran des de l’àrea metropolitana de Barcelona durant l’operació sortida de divendres a la tarda i al llarg de dissabte al matí, mentre que el retorn serà sobretot el dilluns a la tarda, amb una previsió de tornada d’uns 307.000 vehicles.

La festivitat de la Segona Pasqua, la Pasqua Granada, coincideix amb un dilluns i, per tant, dóna lloc a un pont de tres dies. Se celebra a Barcelona i a molts municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, com L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Molins de Rei i Mataró, entre d’altres.

En el cas que la meteorologia fos favorable, hi podria haver un gran nombre de desplaçaments cap a zones de platja, amb una sortida concentrada sobretot entre la tarda de divendres i al llarg del matí de dissabte. Pel que fa al retorn, n’hi haurà sobretot dilluns a la tarda, tot i que el diumenge també hi haurà més afluència de trànsit cap a aquells indrets on l’endemà no és festiu. Els principals problemes es concentraran a l’AP-7, sobretot a la zona de la Roca del Vallès i a Vilafranca del Penedès, així com a les vies d’accés als destins de costa com la C-31 i la C-65, cap a la Costa Brava, i la C-32 sud i l’N-340, cap a la Costa Daurada.

Nou comentari

Comparteix