MónTerrassa
Dilluns i dimarts, talls de trànsit a diversos punts de Terrassa per obres
  • CA

Llocs i actuacions, dilluns, 28 de setembre:

– Lateral de l’avinguda del Vallés, entre els carrers de Tossa i de Falset. Tall total de trànsit i reserva aparcaments. Afectació mínima. Hora: de 9.15 a 10 h.

– Lateral de l’avinguda del Vallés, entre els carrers de Granada i de Josep Tapioles. Tall total de trànsit i reserva aparcaments. Afectació mínima.

– Carrer de Sant Cosme, tram entre els carrers d’Aymerich i Gilabertó i de Sant Tomàs. Tall total de trànsit i reserva d’aparcaments. Afecta al servei d’autobús municipal. Els treballs es realitzaran entre les 14 i les 18 h.

– Carrer de Sant Cosme, tram entre els carrers de la Mare de Déu de la Llum i de Santa Marta. Tall total de trànsit i reserva d’aparcaments. Afecta al servei d’autobús municipal. Els treballs es realitzaran entre les 14 h i les 18 h.

– Carrer de Frederic Mistral, 45-47. Reserva aparcament. Afectació mínima. Hora: de 9.15 a 10 h.

Llocs i actuacions, dimarts, 29 de setembre:

– Carrer de Sant Damià, 1. Reserva aparcament. Tall parcial de trànsit, pas alternatiu de vehicles.

– Carrer de Sant Marc, entre la plaça de Sant Oleguer i el carrer d’Isaac Peral. Tall total de trànsit i reserva d’aparcaments. Afecta al servei d’autobús municipal. Els treballs es realitzaran entre les 9.15 i les 14 h.

– Avinguda de Can Boada del Pi, cruïlla amb el Camí de Can Boada. Tall parcial de trànsit amb pas alternatiu. Afectació mínima.

– Carrer d’Albacete, 24. Reserva aparcaments

– Carrer de Manuel de Falla, 69. Reserva d’aparcaments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa