MónTerrassa
Dijous de protestes a Terrassa
  • CA

L’agenda d’aquest dijous va ben plena. I és que hi ha previstes fins a tres convocatòries de protesta organitzades per diferents entitats i amb diferents reivindicacions, tot i que totes elles molt relacionades amb la crisi sanitària Covid-19.

La primera tindrà lloc al matí davant dels jutjats de Terrassa. Aquest dijjous es reactiven els desnonaments, i per això la PAH, juntament amb d’altres organitzacions, tornaran al carrer per “exigir la paralització de tots els desnonaments” presentant els nous documents útils que han preparat. “No només està en joc el dret a l’habitatge de les famílies, sinó el dret a la salut de tota la població en plena pandèmia mundial per la Covid19”, exposen. Serà a partir de les 10.30h.

Les altres dues convocatòries seran al Raval de Terrassa, davant de l’Ajuntament. La primera, a les 19.30h, convocada per Menjadors en lluita, un grup de treballadors dels menjadors escolars de la ciutat que reclamen que l’empresa Serhs respecti els seus drets i es municipalitzi el servei.

Mitja hora més tard, SAT, Terrassa Sense Murs, Pla de Xoc Social Terrassa i Vaga Feminista 8M criden a concentrar-se “contra les lleis i institucions racistes, contra les morts sota custòdia policial, a les fronteres i al mar, contra la discriminació aquí i arreu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa