MónTerrassa
Entre dijous i divendres un front deixarà pluja
  • CA

Entre dijous i divendres creuarà un front que deixarà precipitació general. De cara a dissabte l’ambient serà força assolellat si bé amb temperatura més baixa.

Dijous

A partir del matí arribarà precipitació pel terç oest del país. Creuarà d’oest a est i fins a primera hora de la tarda també podrà afectar la resta de la meitat oest. Serà d’intensitat feble o localment moderada. Avançada la tarda, de manera molt aïllada i feble, arribarà a punts del quadrant nord-est. A la nit la precipitació guanyarà extensió i podrà arribar a qualsevol punt, essent la més continuada al vessant sud del Pirineu i Prepirineu. En general seran febles o puntualment moderades i s’acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, tret del vessant sud del Pirineu i Prepirineu on localment seran abundants. Malgrat tot, a l’extrem nord-est seran inapreciables o localment minses. La cota de neu pujarà de 1.900 a 2.200 metres.

Temperatura mínima i màxima lleugerament més baixa. Malgrat tot, els valors màxims seran entre lleugerament i moderadament més alts a la depressió Central. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns bancs de boira i boirina a punts de la meitat nord del litoral i el prelitoral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa