MónTerrassa
El servei de monitors de menjador es reforça en deu escoles
  • CA

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, va explicar en la comissió informativa Cicles de Vida el nou conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental: Monitors de reforç als menjadors escolars. Arran de la pandèmia Covid, des de les direccions de diverses escoles de Terrassa s’ha demanat un increment de monitors per poder fer front als protocols sanitaris i de seguretat.

Des del govern, en competència delegada del Consell Comarcal, s’ha firmat el conveni en què s’autoritza l’arribada de dotze monitors més per al servei de menjador escolar. Es tracta d’escoles que “havien reclamat per les vies oficials aquest increment i que han justificat adequadament la necessitat d’ampliar el servei”, ha exposat. El pressupost destinat al monitoratge és de més de 68 mil euros per aquest curs escolar 2020-21.

Les escoles que han obtingut l’autorització per tenir un monitori més al dia (2,5 hores cada dia) són: Abat Marcet, Agustí Bartra, Joan Marquès Casals, Joan XXIII, Les Arenes, Pau Vila i Dinarès, Roser Capdevila i Sala i Badrinas. Mentre que tindran un increment en dos monitors més: Enxaneta i escola Sant Llorenç. Ciurana ha manifestat que “el nivell de monitoratge és bastant més alt del que marca la normativa, que això no significa que amb el tema de la Covid aquest no acabi d’avenir-se amb els grups bombolles i hi hagi monitors que portin més d’un grup”, ha recalcat. Educació també ha manifestat que el conveni no està pas tancant, i que a mesura que la situació evolucioni i si es presenten noves escoles que “justifiquen adequadament aquest increment” es pot anar ampliant, si s’escau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa