MónTerrassa
Detingut conductor per saltar-se 26 peatges i envestir-ne tres
ddd

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat a Manresa el conductor d’una furgoneta que envestia peatges d’autopistes i trencava les barreres. El detingut, de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Celoni, es va saltar 26 vegades els peatges de l’AP-7 i la C-33 i va envestir en tres ocasions la barrera del peatge de la C-16. Els danys i l’impagament dels peatges pugen a 1.500 euros, segons han indicat els Mossos.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta a principis de maig després que diverses empreses concessionàries dels peatges de l’AP-7, C-33 i C-16 van denunciar un vehicle que envestia i se saltava les barreres dels peatges de manera reiterada.

Concretament, durant el mes de maig l’autor va envestir en tres ocasions la barrera del peatge de la C-16, situat al municipi de Castellbell i el Vilar, i entre el 25 de maig del 2017 i el 22 de maig d’enguany, el mateix vehicle va passar 26 vegades sense abonar el pagament de diferents peatges de l’AP-7 i la C-33.

Durant la fase d’investigació, els Mossos van constatar que en totes les ocasions el vehicle infractor era una furgoneta conduïda pel mateix home. Finalment, la investigació va concloure el passat dilluns després de localitzar i detenir a Manresa el presumpte autor dels fets. Segons els Mossos, aquestes conductes incíviques han comportat danys a les barreres que ascendeixen a uns 1.100 euros i l’impagament de la tarifa dels peatges que puja a uns 400 euros.

Els detingut, amb antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan se’l requereixi.

Nou comentari

Comparteix