MónTerrassa
Desplaçar-se de forma còmoda i en vehicle elèctric entre Matadepera i Terrassa
  • CA
L'alcalde Nil López i els regidors Xavi Mampel i Carme Querol, en la presentació dels vehicles
L’alcalde Nil López i els regidors Xavi Mampel i Carme Querol, en la presentació dels vehicles | Miquel Badia

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Matadepera se suma a l’aposta per la mobilitat compartida amb l’inici d’un projecte que arrencarà aquest mes de març i que permetrà desplaçar-se de forma còmoda i sostenible pel municipi i a Terrassa en vehicle elèctric, informa Matadepera.cat.

El projecte forma part d’un conveni signat amb la Universitat Politècnica de Catalunya on s’investiga la contaminació atmosfèrica a partir dels sensors instal·lats als vehicles, i on Reby, empresa catalana que dissenya, fabrica i distribueix vehicles elèctrics, hi posa els vehicles.

Hi haurà disponibles a una quinzena de punts del municipi, i a partir de mitjans de març una flota de 20 patinets i 20 motos elèctriques. Per tal d’utilitzar els vehicles, caldrà registrar-se a l’app, buscar el vehicle, desbloquejar-lo i, un cop finalitzat el trajecte, s’haurà d’enviar una foto amb el vehicle aparcat. D’aquesta manera, es facilitarà que la ciutadania que no disposi de vehicle propi pugui desplaçar-se de forma còmode i sostenible entre els termes municipals de Matadepera i Terrassa.

Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa