MónTerrassa
Desinfectades per dins les 7 residències de Terrassa afectades per Covid-19

El Govern de Terrassa segueix molt de prop i constantment la situació a les residències de gent gran de la nostra ciutat, tant pel que fa al programa de desinfecció d’exteriors com a la necessitat de portar a terme accions de desinfecció interior. Les set residències de gent gran de la ciutat que aquest dijous es trobaven en situació preocupant (una de les quals, crítica) han estat desinfectades, a través d’una acció d’urgència portada en alguns casos per la Generalitat i en d’altres amb serveis o empreses pròpies dels centres.

Pel que fa a les dues que es trobaven en fase crítica, han estat desinfectades interiorment. En una d’elles, s’ha aconseguit també reallotjar les persones residents. Per altra banda, diàriament es manté contacte telefònic amb totes les residències, per tal de fer un seguiment actualitzat de la seva situació i necessitats.

El Govern municipal agraeix les gestions realitzades per la delegació del Govern espanyol, Generalitat i CECAT com a resposta a la petició d’accions d’urgència realitzada fa dos dies i avalua en aquests moments les necessitats per als propers dies i setmanes. En cas que es detecti qualsevol situació preocupant o crítica, s’activaran novament les peticions d’ajuda a altres administracions amb la màxima celeritat.

Nou comentari

Comparteix